[Neo4j] node not being added to index - REST

Peter Neubauer peter.neubauer at neotechnology.com
Sun Oct 16 23:08:59 CEST 2011


Hi there,
This might be due to recent changes in the rest protocol around property
updates in the server.

Could you please raise an issue in neography so that Max or someone in the
community can fix?

For reference, the API looks like
http://docs.neo4j.org/chunked/snapshot/rest-api-node-properties.html#rest-api-set-property-on-node

/peter

Sent from my phone.
On Oct 16, 2011 11:02 PM, "Hesham" <hesham.amiri at gmail.com> wrote:

> I'm using neography to access Neo4j from rails and I have this test case
> that
> keep failing:
>
> require 'spec_helper'
>
> describe Graph do
>
>  before(:each) do
>      @neo = Neography::Rest.new
>    end
>
> it "add node to  index" do
>   test_index = @neo.create_node_index("test_index")
>   key = generate_text(6)
>   value = generate_text
>   response =  @neo.create_node
>   new_index = @neo.add_node_to_index(test_index, key, value, response)
>   new_index.should_not be_nil
>   @neo.remove_node_from_index(test_index, key, value, response)
>  end
>
> end
>
> The index is created on the server, but no nodes are added, here is the
> rspec failure:
>
>  1) Graph add node to  index
>     Failure/Error: new_index.should_not be_nil
>       expected: not nil
>            got: nil
>     # ./spec/models/graph_spec.rb:39:in `block (2 levels) in <top
> (required)>'
>
> --
> View this message in context:
> http://neo4j-community-discussions.438527.n3.nabble.com/node-not-being-added-to-index-REST-tp3426701p3426701.html
> Sent from the Neo4j Community Discussions mailing list archive at
> Nabble.com.
> _______________________________________________
> Neo4j mailing list
> User at lists.neo4j.org
> https://lists.neo4j.org/mailman/listinfo/user
>


More information about the User mailing list